In de Kroniek staat dat de Cultuurlijn dit jaar op zondag 31 maart is. De oplettende lezers hebben natuurlijk al lang begrepen dat dat zondag 31 mei moet zijn.

Al 15 jaar is de Cultuurlijn één van hoogtepunten in de buurt en ook de 16e belooft dat weer te gaan worden! Dit jaar hebben we voor het thema ‘lucht’ gekozen; niets is verplicht maar voor sommigen misschien een kapstok om hun culturele uiting aan op te hangen. Ook gaan we dit jaar zeker weer op zoek naar een pop-up-huis voor artiesten om al of niet anoniem te kunnen exposeren.cultuurlijn

Voor wie het nog niet weet: de Cultuurlijn bestaat uit allerlei culturele bijdragen door en voor bewoners van Bosch & Vaart. Alles is mogelijk: muziek, dans, voordracht, toneel, cabaret, expositie, demonstratie, film, tuinkunst of culinaire ‘kunst’. U kunt in eigen huis optreden of een expositie organiseren, maar u kunt ook iemand uitnodigen of uw huis ter beschikking stellen voor een optreden of expositie van een buurtgenoot. De voorstellingen duren in principe 20 tot 30 minuten en de exposities kunnen ook meerdere dagen duren.

Coördinator gezocht!

De Cultuurlijn wordt traditiegetrouw feestelijk afgesloten op het Oranjeplein met een hap en een drankje. Voor de coördinatie van het de afsluiting zijn we op zoek naar een opvolger van Loek de Wit, die de afgelopen jaren deze taak zo geweldig heeft uitgevoerd!

Aanmelden

Aanmelden voor 2 april bij onderstaande adressen met een kort stukje tekst over het optreden/de expositie voor in het programmaboekje.

Ook leuke ideeën of suggesties zijn welkom!

Voor informatie en/of aanmelden: cultuurlijn@boschenvaart.nl

Jolijn Onvlee 06 – 51 788 578 of Truus Vlaanderen 06 – 21 824 766.

 

Back To Top
Translate »