Om het eind van de zomer te vieren is er begin september het Einde Zomer Feest op het Oranjeplein.

Voor en door buurtbewoners

Het Einde Zomer Feest is een initiatief van de wijkraad. Naast de commissieleden helpen talloze vrijwilligers met op- en afbouw, bediening aan de bar en diverse andere taken. Anders dan het Bosch & Vaart Koningsdagfeest is het Einde Zomer Feest exclusief voor bewoners van onze wijk.  Mocht je willen helpen of suggesties of vragen hebben over de feestelijkheden, neem dan contact op met de commissie via indiansummer@boschenvaart.nl.

Muziek

Bij het hoofdpodium kun je losgaan op de music mix kunsten van maar liefst drie DJ’s uit onze eigen wijk: DJ Alley, DJ Diaz en Antoisonica (allen bekend van diverse optredens in en buiten Bosch & Vaart)! Bovendien kun je een dansje wagen in de Silent Disco,

Hapje en drankje deze avond hoef je dus niet te koken; naast pizza slices is er natuurlijk de enige echte Bosch & Vaart Burger te bestellen. Groenten worden aangeboden door de Wijkraad. Hetzelfde geldt voor ijsjes (gratis voor kinderen onder 12 jaar). Ook is er een bar met naast het bekende fris-assortiment onder meer twee soorten bier op tap en diverse wijnen.

Wat is er nog meer? Een Bingo Show, je kunt jezelf laten versieren bij de glitterbar en speciaal voor de allerjongste kinderen zijn er knutselactiviteiten. Kortom: het Einde Zomer Feest wil je niet missen!

Parkeren

We verzoeken alle wijkbewoners op dag van het feest niet te parkeren aan de binnenring van het Oranjeplein. De wijkraad plaatst borden met instructies.

Glazen & Milieu

De wijkraad heeft geïnvesteerd in milieuvriendelijke hardplastic bierglazen. De glazen worden zonder statiegeld verstrekt. We verzoeken iedereen wel vriendelijk de glazen weer in te leveren bij de bar.

Social media

Volg ons op Facebook en Instagram onder ‘eindezomerfeest_bosenvaart’ of neem contact op via indiansummer@boschenvaart.nl.

 

We zien je graag bij het Einde Zomer Feest!

 

Met feestelijke groet,
mede namens de Wijkraad,

 

De Einde Zomer Feest Commissie

Jeroen van Wilgenburg (voorzitter), Berenice van den Boorn, Annemieke Rothuijsen, Froucke Cornelissen, Thomas Conijn en Robert Steeg

Back To Top
Translate »