Vuilnisman

Wij hebben ondergrondse containers voor de inzameling van restafval. Hiervoor heb je een afvalpas nodig van Spaarnelanden.

GFK-bak

De groene GFK-bak wordt om de week op donderdag geleegd.

Op www.mijnafvalwijzer.nl kunt u uw persoonlijke afvalkalender uploaden door het invullen van uw postcode en huisnummer. U kunt uw ophaaldagen bekijken, e-mailen of printen. Daarnaast kunt u een herinnering instellen, zodat u precies weet op welke dag u welke container aan de straat kunt zetten.

De afvalwijzer is ook als app te downloaden.

Papier en plastic duocontainer

De geschikte woningen in Bosch & Vaart hebben een duocontainer voor papier en plastic. Een woning is geschikt als deze een voortuin en/of een achtertuin met achterom heeft. De duocontainer wordt één keer per twee weken geleegd. Voor alle straten behalve de Eindenhoutstraat is dat op maandag. In de Eindenhoutstraat worden de containers op donderdag geleegd. Kijk voor de actuele ophaaldagen op mijnafvalwijzer.nl.

Glascontainers

In onze wijk staan geen containers voor het gescheiden inzamelen van glas. U kunt uw glas onder andere kwijt in de Stephensonstraat, tegenover de Vomar. En op de hoek van de Wagenweg en de Hazepaterslaan.

Grofvuil

Voor het ophalen van grofvuil kunt u een afspraak maken met Spaarnelanden.

Back To Top
Translate »