Op 12 juni 2022 vierden wij het eerste Cultuur Festival (voorheen de Cultuurlijn) in Bosch & Vaart!!  In  2023  is  het  Cultuur  Festival  op  zondag  11  juni.

Eindelijk, na 2 jaar in een cultureel vacuüm te hebben geleefd, mag het weer. Kunst, optredens van muzikanten, dichters, kortom iedereen die in de buurt woont/of heeft gewoond en een band heeft met onze buurt, mag deelnemen. Ook de leeftijd speelt geen enkele rol, dus deelnemers van 8 tot 88. Het Cultuur Festival eindigt met eten en drinken op het Oranjeplein. Als deelnemend kunstenaar, muzikant of anderszins; meld je aan vóór 22 april 2022 met een foto en een korte beschrijvende tekst wat je gaat doen. De optredens en exposities zijn gratis, voor en door buurtbewoners. Meld je dus aan als deelnemer en dan gaan we er samen weer een groot succes van maken! Dus uiterlijk 21 april mailen naar cultuurlijn@boschenvaart.nl, maar eerder mag natuurlijk ook.

Wij zullen met regelmaat op facebook en instagram een update geven over deelnemers aan het Cultuur Festival. Dus volg ons daar vooral. Cultuur Festival Bosch & Vaart.

Vrijwilligers gezocht!!

Elk  jaar zijn wij natuurlijk op zoek naar vrijwilligers want met z’n drietjes gaat het niet lukken.  Ook dit jaar willen we voor de jongere buurtbewoners activiteiten organiseren, onder andere een speurtocht. Om deze activiteiten in goede banen te leiden, hebben we vrijwilligers nodig.

Ook hebben we vrijwilligers nodig die helpen op- en afbouwen van het podium, de bar en de picknick tafels, mensen die willen helpen achter de bar en we zijn dringend op zoek naar een tijdelijke opslagruimte voor de bar, de stoelen en de tafels….

Kortom, als je denkt dat je iets kunt bijdragen op dit vlak, laat het ons dan weten. We zouden er enorm mee geholpen zijn.  Mail naar cultuurlijn@boschenvaart.nl

Alleen samen kunnen we het Festival tot een succes maken, alvast bedankt namens alle organisatoren en wijkbewoners,

Riksta Dorhout
Paula van Heuzen
Rob de Ridder

Wil je de Cultuurlijn steunen/sponsoren? Dan kun je ook een bedrag overmaken naar NL14 ABNA0844944319  t.n.v. Wijkraad Bosch & Vaart, o.v.v. Cultuur Festival 2022.

Voor een kleine impressie van wat je kunt verwachten, kun je alvast het programmaboekje van de Cultuurlijn in 2019 bekijken.

Back To Top
Translate »