Waarom sponsoren en adverteren?

Uiteraard bereikt u met het sponsoren en adverteren een specifieke doelgroep in Haarlem die voor u commercieel interessant kan zijn. Maar er is meer, u bouwt een relatie op met de wijk. Sponsors en adverteerders worden steeds belangrijker als inkomstenbron voor het grote aantal wijkactiviteiten en evenementen in de Bosch & Vaart. Zonder uw bijdrage zijn veel activiteiten niet mogelijk. De wijkraad streeft er naar om met de inkomsten uit Koningsdag en de sponsors en adverteerders om zelfvoorzienend te zijn en de afhankelijkheid van subsidies van de gemeente tot een minimum te beperken.

Hoofdsponsor

Wij hebben ruimte voor een beperkt aantal hoofdsponsors. Zij verschijnen prominent in alle media. Daarnaast bespreken wij mogelijkheden om meer zichtbaarheid voor uw bedrijf te creëren, bijvoorbeeld tijdens een evenement of een inhoudelijk artikel in de wijkkrant of op de website. Het hoofdsponsorschap duurt 1 jaar. Hoofdsponsors krijgen in dat jaar exclusiviteit. Er worden dus geen andere adverteerders op hun gebied van dienstverlening toegelaten. Daarnaast heeft een hoofdsponsor elk jaar de voorkeursoptie om het sponsorschap te verlengen.

Adverteren in de Kroniek en de website

Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren in de wijkkrant, het cultuurlijnboekje, in de digitale nieuwsbrieven of op de website. Wij zijn hierin flexibel; van een enkele advertentie tot het hele jaar op alle media.

Doelgroep

De bewoners van de wijk Bosch & Vaart zijn voor uw onderneming waarschijnlijk een uiterst interessante doelgroep. Kapitaalkrachtig, nieuwsgierig en gesteld op het goede leven. Hét medium om met deze groep in contact te komen is de Kroniek van Bosch & Vaart. Dit blad verschijnt in drie keer: in april, juni en het najaar. De oplage is 1.150 exemplaren. Het wordt, zo blijkt ook weer uit recent onderzoek onder oudere bewoners, van A tot Z gelezen. De mix van interessante, kritische, maar ook luchtige artikelen, is daar niet vreemd aan. Daarnaast is de website een zeer goed bezocht medium en worden de digitale nieuwsbrieven goed gelezen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in adverteren in de Kroniek en op de website neem dan contact op met Ernst van den Broek via email.

Back To Top
Translate »