Thema water

De wateroverlast van de laatste tijd heeft ons voor de 14e cultuurlijn geïnspireerd tot het thema ‘WATER’. Wij hebben gehoord dat er al een aantal mensen bezig is met het bedenken van een groots spektakel rond dit thema als opmaat naar het slotfeest. Zet 2 juni 2013 alvast in uw agenda; u zult er geen spijt van krijgen.

Cultuurlijn

Voor de nieuwe bewoners die nog niet weten wat de cultuurlijn inhoudt, een toelichting: de cultuurlijn bestaat uit allerlei culturele bijdragen door en voor bewoners van Bosch en Vaart. Alles is mogelijk: muziek, dans, voordracht, toneel, cabaret, expositie, demon-stratie, film, tuinkunst of culinaire ‘kunst’. U kunt in eigen huis optreden of een expositie organiseren, maar u kunt ook iemand uitnodigen of uw huis ter beschikking stellen voor een optreden of expositie van een buurtgenoot. De voorstellingen duren in principe 20 tot 30 minuten en de exposities kunnen meestal de hele dag bezocht worden. Aanmelden voor 14 april bij onderstaande adressen met een kort stukje tekst over het optreden/de expositie voor het programmaboekje.

Open Podium

Onderdeel van de cultuurlijn is het Open Podium voor de jeugd vanaf 10 jaar. Ondanks de regen en kou beklommen ook vorig jaar weer veel jongeren enthousiast het podium. Zelf muziek maken, alleen of met een groep, dansen, toneel, (bijna) alles kan. Er staat een overdekt podium met geluidsapparatuur voor jullie klaar. Meld je aan voor 14 april, dan wordt je optreden vermeld in het programmaboekje en anders wordt je optreden op 2 juni tijdens het open podium bekend gemaakt.

Slotfeest

De cultuurlijn wordt traditiegetrouw feestelijk afgesloten met een swingend optreden, een hap en een drankje. Kijk op de website van Bosch en Vaart (www.boschenvaart.nl) voor een leuke impressie van de afgelopen jaren. Tot slot onze adressen: cultuurlijn@boschenvaart.nl.

Jolijn Onvlee, Ipenrodestraat 9, tel: 023-5318110

Truus Vlaanderen, Ipenrodestraat 7, tel: 06-21824766

Zet op de kalender: Cultuurlijn – ZONDAG 2 juni 2013

Kijk voor meer informatie in deze flyer: FLYER 14e_CULTUURLIJN_BOSCH_EN_VAART_OP_ZONDAG_2 juni

programma cultuurlijn – 2 2012

Back To Top
Translate »