Foto’s

Fotografische talenten

De wijk is gezegend met veel fotografisch talent. Regelmatig stellen zij foto’s beschikbaar voor de wijkkrant Kroniek of voor de website.

Chris Hoefsmit

Beroeps fotograaf Chris Hoefsmit heeft verschillende fotoboeken uitgegeven en houdt ook een blog bij. Het fotoboek van de wijk Bosch en Vaart is natuurlijk een echte ‘must have’. Chris in o.a. verantwoordelijk voor de prachtige sfeerfoto’s op de homepage van deze website.

Kees de Haan

Dat fotografie zijn passie is blijkt uit zijn foto’s. Vele foto’s op deze website zijn door hem gemaakt. Onder andere van de cultuurlijn. Hij deelt zijn foto’s ook via PBASE op internet.

Delen van fotoalbums

Het delen van fotoalbums van wijkactiviteiten is erg leuk en gaat heel makkelijk. De bekende websites als Picasaweb en flickr zijn daar uitermate geschikt voor. Wilt u op deze website ook kenbaar laten maken dat u een album wilt delen? Stuur dan een e-mail naar info@boschenvaart.nl

Picasaweb en Flickr

De webredactie heeft ook een eigen account op Picasaweb en Flickr. Hier vindt u een grote verzameling foto’s die wij in de loop der tijd verzameld hebben.