Dit jaar is het al weer de 15e keer dat de Cultuurlijn in Bosch & Vaart wordt georganiseerd. Laat het een inspiratiebron zijn! Vorig jaar heeft de Ipenrodestraat uitgepakt met een groots spektakel. We zijn benieuwd welke straat de uitdaging dit jaar aangaat. Zet 25 mei 2014 alvast in uw agenda; u zult er geen spijt van krijgen.

Cultuurlijn

Voor de nieuwe bewoners die nog niet weten wat de cultuurlijn inhoudt, een toelichting: de cultuurlijn bestaat uit allerlei culturele bijdragen door en voor bewoners van Bosch en Vaart. Alles is mogelijk: muziek, dans, voordracht, toneel, cabaret, expositie, demonstratie, film, tuinkunst of culinaire ‘kunst’. U kunt in eigen huis optreden of een expositie organiseren, maar u kunt ook iemand uitnodigen of uw huis ter beschikking stellen voor een optreden of expositie van een buurtgenoot. De voorstellingen duren in principe 20 tot 30 minuten. De exposities kunnen ook meerdere dagen duren.

Aanmelden voor 2 april bij onderstaande adressen met een kort stukje tekst over het optreden/de expositie voor het programmaboekje.

Open Podium

Onderdeel van de cultuurlijn is het Open Podium voor de jeugd vanaf 10 jaar. Zelf muziek maken, alleen of met een groep, dansen, toneel, (bijna) alles kan. Er staat een overdekt podium met geluidsapparatuur voor jullie klaar.

Meld je aan voor 2 april, dan wordt je optreden vermeld in het programmaboekje en anders wordt je optreden op 25 mei 2014 tijdens het open podium bekend gemaakt.

Slotfeest

De cultuurlijn wordt traditiegetrouw feestelijk afgesloten met een swingend optreden, een hap en een drankje. Kijk op de evenementenpagina van de cultuurlijn voor een leuke impressie van de afgelopen jaren.

Contact

Tot slot onze adressen:

cultuurlijn@boschenvaart.nl

Jolijn Onvlee, Ipenrodestraat 9, tel: 023-5318110

Truus Vlaanderen, Ipenrodestraat 7, tel: 06-21824766

Zet op de kalender:

Cultuurlijn – ZONDAG 25 mei 2014

Exposities: 24 en 25 mei 2014

Back To Top
Translate »