Cultuurlijn

Elk jaar rond mei /juni is er een editie van de Cultuurlijn. In 2019 is dat alweer de twintigste editie en wel op zondag 26 mei. Aanmelden als deelnemer kan tot 25 maart 2019.
Het complete programma vind je in het programmaboekje dat in begin mei huis-aan-huis wordt verspreid.

Voor een impressie kun je alvast het programmaboekje van vorig jaar bekijken:

Programmaboekje Cultuurlijn 2018

Voor de nieuw bewoners die nog niet weten wat de cultuurlijn is een toelichting: De cultuurlijn bestaat uit allerlei culturele bijdragen door en voor bewoners van Bosch en Vaart. Alles is mogelijk: muziek, dans, voordracht, toneel, cabaret, expositie, demonstratie, film, tuinkunst of culinaire ‘kunst’. U kunt in eigen huis optreden of een expositie organiseren, maar u kunt ook iemand uitnodigen of uw huis ter beschikking stellen voor een optreden of expositie van een buurtgenoot. De voorstellingen duren in principe 20 tot 30 minuten en de exposities kunnen meestal de hele middag/dag bezocht worden.

 

Slotfeest

De cultuurlijn wordt traditiegetrouw centraal afgesloten met een meestal swingend optreden en een borrel. Tot slot onze adressen: cultuurlijn@boschenvaart.nl Jolijn Onvlee, Ipenrodestraat 9, tel: 06-51788578 en Truus Vlaanderen, Ipenrodestraat 7, tel: 06-21824766

 

(