Nieuwsbericht en vraag van de Geluksroute:

In het week van 1 en 2 februari is Haarlem weer de gelukkigste stad van Nederland. Zo’n 100 mensen zullen hun geluk gratis willen delen. Een lied op straat, gelukskoekjes, workshops voor jong en oud… alles met aandacht geschonken. Winkeliers, musea, Haarlemmers en ondernemers doen mee.

Op de website van de geluksroute kan elke deelnemer zich aanmelden, als gelukspunt kom je dan op de plattegrond en de website te staan.  Ook staan we op de UITagenda en ondersteunt citymarketing en gemeente Haarlem dit gratis evenement.

Ideeën voor de wijkraden van Haarlem zijn legio!! Van een soeptocht langs de huizen tot kunstexposities vanuit de huiskamers of muziek op straat. Als er leegstaande ruimtes zijn in de wijk die beschikbaar zijn voor geluksbrengers dan horen we dat ook graag!

Het mooie is dat er, als voorbereiding op de geluksroute, een gesprek ontstaat tussen leden van de wijkraden over de vraag: wat brengt jou geluk en wat zou je willen delen met je buurt?

Ik ben benieuwd of jullie ook mee willen doen om deze geluksdroom voor de 2e keer te verwezenlijken! Alles wat wij doen om de geluksroute Haarlem te realiseren is subsidieloos en geheel vrijwillig en vanuit ons hart!

Back To Top
Translate »