Een geliefde speelplek met gras is het speelweide aan de Van Hogendorpstraat. Behalve voetballen kunnen kinderen van alle leeftijden hier ook heerlijk klimmen en klauteren op de speeltoestellen. Deze staan er inmiddels al weer vijftien jaar en zijn aan vervanging toe. De onderhoudskosten werden te hoog en de toestellen vertoonden steeds meer mankementen. Tijdens de wijkraadvergadering in oktober werden wij verrast door bezoek van de gemeente. Met goed nieuws. De speeltoestellen zullen nog dit jaar door nieuwe worden vervangen. Wij zijn hier heel blij mee en bedanken de gemeente van harte.

De werkzaamheden zullen starten op maandag 15 december en zullen de aannemer zal naar schatting 3 dagen bezig zijn, dwz maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 december.

Hieronder vindt u een impressie van de speeltoestellen. Net als in de huidige situatie een deel voor jongere kinderen en een deel voor de oudere kinderen. Het zand zal blijven zoals het nu is. De zandbak bij de jongere kinderen wordt een meter breder in verband met de veiligheid.

Back To Top
Translate »