Adviescommissie Haarlemmerhout genomineerd voor Lieven de Key penning – breng je stem uit!

De verkiezing voor de Lieven de Keypenning 2017 gaat weer van start. We zijn er trots op dat de Adviescommissie Haarlemmerhout een nominatie in de wacht heeft weten te slepen voor het renovatieproject Voorbos en Heemtuin Eindenhout. De wijkraad Bosch & Vaart wordt in de Adviescommissie vertegenwoordigd door Lex Rietveld Eindenhouten is daarmee nauw betrokken geweest bij het project.

Het Voorbos en de bijbehorende Heemtuin liggen er weer prachtig bij. Een terechte nominatie dus. Vind jij dat ook? Breng dan snel je stem uit op: haarlem.nl/lieven-de-key-penning-2017.

De expositie van de 10 panelen van de genomineerden in het ABC zal vanaf dinsdag 24 oktober 12 uur te bezichtigen zijn. Bezoekers van de expositie kunnen schriftelijk hun voorkeur kenbaar maken.Er wordt ook hard gewerkt door de gemeente Haarlem aan de website waarop gestemd kan worden (www.haarlem.nl/lievendekeypenning). Ook via de website van het Haarlems Dagblad kan men deze site bereiken waarop kan worden gestemd. De uitreiking vindt plaats op dinsdag 21  november 2017 om 20.00 uur  in de Gravenzaal in het Stadhuis van Haarlem.

>> Poster Renovatieproject Voorbos en Heemtuin Eindenhout
>> Meer informatie in het Haarlems Dagblad van zaterdag 21 oktober

Back To Top
Translate »