Mom in Balance is sinds augustus met het kantoor en de opleidingsruimte gevestigd aan de rand van de Bosch & Vaart, aan de Wagenweg 146-150. Op 20 december wordt de Serious Mom Workout georganiseerd in de Haarlemmerhout. De workout vindt plaats van 9:30 – 10:30 en alle zwangere vrouwen en moeders uit de buurt mogen uiteraard ook meedoen!

Serious Moms voor Serious Request!

Veel ondernemingen maken zich op dit moment sterk voor het inmiddels bekende goede doel van Serious Request 2014. Als Nederlandse moeders gaat dit goede doel ons bij Mom in Balance aan het hart en maken we ons graag sterk voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en in conflictgebieden slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld. Dit doen we door op locaties door heel Nederland de Serious Mom Workout te organiseren: Serious Moms voor Serious Request!

Het Glazen Huis in Haarlem

Het Glazen Huis staat dit jaar in Haarlem, het thuishonk van Mom in Balance. Een mooie reden om in het Haarlemse park ‘de Haarlemmerhout’ de Serious Mom Workout te organiseren voor zoveel mogelijk moeders en zwangere vrouwen uit de regio. Moeders en zwangere vrouwen die niet in de omgeving van Haarlem wonen kunnen meedoen op 19 locaties door heel Nederland. De landelijke opbrengst van deze workout wordt na de Serious Mom Workout in Haarlem met zoveel mogelijk moeders en zwangere vrouwen naar het Glazen Huis in Haarlem gebracht. Natuurlijk willen we de cheque met onze opbrengst persoonlijk overhandigen aan de DJ’s.

Landelijke Serious Mom Workout

De Serious Mom Workout is geïnitieerd vanuit Haarlem, maar is landelijk opgezet. Op zaterdagochtend 20 december zullen zwangere vrouwen en moeders door het hele land tegelijkertijd in de buitenlucht aan het sporten zijn voor de meisjes en vrouwen in oorlogsgebied. Bij Mom in Balance zijn we gewend aan buitensporten, dus hoe koud of nat het ook wordt: de Serious Mom Workout gaat door! Het streefbedrag is vastgesteld op € 2000,- , en inmiddels staat de teller al op € 1746,63. Maar we hopen nog veel meer geld op te halen de komende weken!

Back To Top
Translate »