Op zondag 27 maart organiseert de wijkraad als vanouds een echte jaarvergadering in Restaurant de PlekK. Iedereen is vanaf 15.30 uur welkom voor de jaarvergadering.

Na afloop van de vergadering die naast de vaste onderdelen in het teken staat van de thema’s Visie op de wijk en Veiligheid,  heffen we graag met jullie het glas op onze mooie buurt. Daarna is er de mogelijkheid samen met buurtgenoten aan te schuiven bij het buurtdiner, ook bij de PlekK. Ook dit jaar verzorgt de PlekK een heerlijk voor- en hoofdgerecht en een glas wijn voor de buurtprijs van € 25,- Heb je speciale (dieet-)wensen, laat het dan vooraf weten. Je kunt je vooraf inschrijven voor het buurtdiner bij de PlekK (telefoon 023 3028800 of loop even langs op de
Wagenweg). Laat weten met hoeveel mensen je komt en zeg erbij dat je reserveert voor het buurtdiner. Het diner begint om ongeveer 18.00 uur.

Buurtenquête

Om het gesprek met buurtbewoners over de Visie op de wijk aan te gaan, is er via de straatapps een enquête verspreid. Heb je deze niet ontvangen? Dank kun je die via onderstaande link alsnog invullen. We zijn benieuwd naar je mening!

>> Vul hier de buurtenquête in

Alle informatie en de agenda van de jaarvergadering vind je in het Kroniekje

We zien jullie graag op 27 maart!

>> Kroniekje nr.192 maart 2022

Back To Top
Translate »