Website voor alle wijkraden in Haarlem

Wijkraad Bosch & Vaart heeft afgelopen jaar samengewerkt met gemeente Haarlem om een nieuwe website voor de wijkraden Haarlem te ontwikkelen. Ons basis idee was heel simpel: wij gaan investeren in een goede website voor de wijkraad Bosch & Vaart en deze website is vervolgens ook heel eenvoudig door andere wijkraden te gebruiken. Er zijn ruim 30 wijkraden in Haarlem die allemaal vergelijkbaar zijn en behoefte hebben aan een goede en betaalbare website. Door deze samenwerking kan elke wijkraad een hele goede website krijgen en is het veel goedkoper voor iedereen.

De nieuwe website is helemaal toegesneden op de werkzaamheden van een wijkraad en daarvoor ‘op maat’ gemaakt door een professionele websitebouwer en ontwerper met het open source CMS van WordPress. Elke wijkraad kiest uiteraard zijn eigen logo en kleurstelling en krijgt een eigen webadres. Het voordeel voor andere wijkraden is dat ze zeer goedkoop en snel een complete website krijgen inclusief alle faciliteiten die van belang zijn voor een wijkraad: zoals digitale meningspeilingen, registratie via ‘mijn wijk’ en een compleet nieuwsbriefsysteem. Bovendien profiteren ze van de opgedane praktijkervaring in onze wijk en is de website uitgebreid getest en ontdaan van kinderziektes.

Presentatie aan wijkraden 25 maart

Victorine Egter van Wissekerke en Jouko Huismans van de wijkraad Bosch & Vaart gaan maandagavond 25 maart een presentatie geven van de nieuwe website aan alle wijkraden uit Zuid, West en Centrum. Wethouder Ewout Cassee heeft vanaf het begin dit initiatief ondersteund en zal daarom ook aanwezig zijn tijdens deze avond. Wij hebben nauw samengewerkt met de stadsdeelregisseurs Hans Vriend (centrum) en Anouk Stilma (zuid en west) en zij zijn aanwezig bij de bijeenkomst.

Datum: Maandag 25 maart 2013

Tijd: 19:30 uur aanvang. Inloop vanaf 19:15 uur.

Locatie: Klein Heiligland, huiskamer

Back To Top
Translate »