Begin 2018 vindt in de gemeente Haarlem weer een kerstbomen inzamelactie plaats. Deze actie wordt georganiseerd om te voorkomen dat afgedankte kerstbomen gaan rondslingeren in de stad. Ook vanuit milieuoogpunt is het goed om de bomen gescheiden in te zamelen, zodat ze kunnen worden gerecycled tot compost.

Te winnen prijzen
Kinderen tot en met 15 jaar kunnen op 4 en 10 januari van 12.30 tot 16.00 uur op de hoek Eindenhoutstraat/Vredenhofstraat, oude kerstbomen inleveren. Zij kunnen zoveel bomen inleveren als ze willen. Voor elke boom ontvangen zij € 0,40 en een lootje waarmee zij kans maken op de hoofdprijs van € 500,–. Deze prijs mag besteed worden aan een activiteit met de gehele klas voor bijvoorbeeld een excursie of een schenking aan een goed doel. Ook worden per locatie cadeaubonnen van € 10,– (één cadeaubon per 100 ingeleverde kerstbomen) verloot.

Uiteraard mag ook iedereen vanaf 16 jaar oude kerstbomen inleveren op deze locaties. Zij doen echter niet mee aan de actie.

Naast de hoofdprijs zijn er ook cadeaubonnen te winnen. Op alle locaties wordt op woensdag 10 januari 2017 om 16.30 uur één cadeaubon van € 10,- per 100 ingeleverde bomen uitgereikt.

De trekking van het winnende lot is op vrijdag 12 januari 2018. De uitslag is die dag vanaf 13.00 uur te vinden op de website van Spaarnelanden.

De winnaar van de Superprijs wordt op 24 januari 2018 met zijn/haar klasgenootjes op het gemeentehuis ontvangen om de prijs in ontvangst te nemen.

>> Flyer Kerstbomenactie

 

kerstbomenactie

Back To Top
Translate »