Begin 2020 vindt in Haarlem weer een kerstbomen inzamelactie plaats. Deze actie wordt georganiseerd om te voorkomen dat afgedankte kerstbomen gaan rondslingeren in de stad. Ook vanuit milieuoogpunt is het goed om de bomen gescheiden in te zamelen, zodat ze kunnen worden gerecycled tot compost.

Te winnen prijzen
Kinderen tot en met 15 jaar kunnen op 8 en 15 januari van 12.30 tot 16.00 uur op de hoek Eindenhoutstraat/Vredenhofstraat, oude kerstbomen inleveren. Zij kunnen zoveel bomen inleveren als ze willen. Voor elke boom ontvangen zij € 0,40 en een lootje waarmee zij kans maken op de hoofdprijs van € 500,–. Deze prijs mag besteed worden aan een activiteit met de gehele klas voor bijvoorbeeld een excursie of een schenking aan een goed doel. Ook worden per locatie cadeaubonnen van € 10,– (één cadeaubon per 100 ingeleverde kerstbomen) verloot.

Uiteraard mag ook iedereen vanaf 16 jaar oude kerstbomen inleveren op deze locaties. Zij doen echter niet mee aan de actie.

De uitslag staat op 21 januari 2020 na 13:00 uur op www.spaarnelanden.nl/kerstbomenactie.

Verzamelen bomen

Let op: verzamelde kerstbomen mogen op last van de brandweer niet in voortuinen of op straat worden opgeslagen tot de inzameldagen. Spaarnelanden is verplicht kerstbomen in voortuinen en op straat te verwijderen in verband met brandgevaar.

Raamposter

Tijdens de kerstbomen inzamelactie verzamelen kinderen in Haarlem zoveel mogelijk kerstbomen. Zo verdienen zij de meeste centjes en hebben ze de meeste kans op de Superprijs. Heeft u een kerstboom staan die kinderen voor de actie mee mogen nemen? Hang onderstaande poster op, zodat zij uw boom mee kunnen nemen. U kunt de poster downloaden en printen. Lukt dit niet? Bij de receptie van Spaarnelanden liggen A2 en A3 posters die u kunt ophalen.

>> Download via deze link de handige raamposter!

voor meer informatie zie ook: spaarnelanden.nl/kerstbomenactie

Back To Top
Translate »