In de tweede helft van juli wordt in en rondom de Grote of St.-Bavokerk en de Philharmonie het Internationaal Orgelfestival gehouden. Behalve een reeks van 35 concerten (waaronder een prachtig Openingsconcert op 16 juli, (…) is er ook een Zomeracademie en een concours waaraan zo’n 75 deelnemers van over de hele wereld meedoen.

Voor een aantal van hen is de organisatie op zoek naar gastadressen in Haarlem en omstreken. Sommigen blijven een van de twee festivalweken, anderen de volle twee weken, tussen 16 of 17 en 30 juli. Heb jij in je huis wellicht een of meer kamers over en kun je in deze periode een van de gasten van het Festival onderbrengen? Dan horen ze het graag!

Er is een vergoeding per gast per nacht beschikbaar van € 35. Ook ontvang je vrijkaarten voor een van de vele prachtige concerten in het festival. Hiervoor verwachten de gasten slechts een schone kamer, een schoon bed en ontbijt. In het algemeen zijn organisten overigens aardige, rustige en nette mensen, dus je zult weinig last van ze hebben. Overdag zullen ze in Haarlem zijn voor masterclasses en andere festivalactiviteiten. En je doet heel leuke contacten op met muzikale mensen uit de hele wereld!

Als je ruimte over hebt en deze gastvrij beschikbaar wilt stellen, neem dan contact op met de festivalorganisatie via office@organfestival.nl. Zij zullen er heel blij mee zijn!
Kijk ook op Organfestival/gastadressen, waar je meer informatie kunt vinden over de huisvesting van de academiegangers. Op die website is ook alles te lezen over het Orgelfestival.

 

Back To Top
Translate »