Buurtgenoten Marlies Visser en Manon Duintjer hebben een nieuw filosofiespel ontwikkeld. Dit spel is nu verkrijgbaar via de website en exclusief in een aantal winkels.

Je hoeft geen filosoof te zijn om te filosoferen
Marlies en Manon ontdekten proefondervindelijk hoe zinvol en hoe leuk het is om op een filosofische manier naar de wereld te kijken en daarover met anderen te praten. Zij lieten zich inspireren door de essays van de filosoof Montaigne, waarin hij zich op een zeer toegankelijke manier buigt over alledaagse filosofische vraagstukken en zijn eerder ingenomen standpunten steeds opnieuw overweegt.

Over de makers van filosofiespel Nomizo
Manon Duintjer werkte als redacteur en uitgever voor verschillende uitgeverijen. Ze was redacteur van het tijdschriftBOEK en stelde de filosofische essaybundels Zij denkt dus zij bestaat en Zien is geloven samen. In 2011 debuteerde zij met De S-machine bij Ambo Anthos. Manon schrijft aan haar tweede roman en geeft les aan de Schrijversacademie.

Marlies Visser is grafisch ontwerper, art director en illustrator. Ze ontwierp vele covers voor boeken en muziek. Ook schreef ze kinder- en informatieve boeken die ze zelf illustreerde en is ze oprichter van de Illustratie Biënnale. Haar werk adapteert ze in uiteenlopende vormen, van apps tot 3D-prints en nu, met Nomizo, in een spel.

nomizo-verpakking-1024x697

>> Meer informatie over Nomizo

Back To Top
Translate »