Beste buurtgenoot,

Dankzij jouw inzet en die van ruim 200 andere vrijwilligers kunnen er altijd geweldige activiteiten in de wijk georganiseerd worden. Allemaal voor en door de bewoners van de Bosch & Vaart! Op deze manier draag ook jij bij aan het unieke en sociale karakter van onze wijk.

Denk aan de feestelijke Koningsdag en de spetterende Cultuurlijn. Het mystieke kerstzingen rond middernacht op het Oranjeplein, de prachtige uitgaven van de Kroniek. Of de optredens van het Wijkkoor. De mensen die burenhulp in de straat coördineren in het project Burenhulp Bosch & Vaart. De straatvertegenwoordigers die oa de Kroniek huis aan huis aan bezorgen en de sportactiviteiten. Elke eerste maandag in de maand zijn er koffieochtenden voor ouderen. De kascommissie die de financiën controleert… et cetera.

De wijkraad wil ALLE vrijwilligers voor deze inzet bedanken. Wij nodigen je uit voor een buurtborrel op het terras van restaurant Hout op donderdag 15 oktober om 20:30 uur. Van voorzitters tot tappers achter de bar. Iedereen is welkom. Het wordt natuurlijk een zeer gezellige avond in restaurant Hout. Komt allen!

Namens de wijkraad Bosch & Vaart,

Patrick van Harderwijk, voorzitter

Datum & Tijd : donderdag 15 oktober, vanaf 20:30 uur

Locatie: Restaurant Hout, Wagenweg 214

Back To Top
Translate »