Onze ‘eigen fotograaf’ Chris Hoefsmit presenteert donderdag 24 november zijn nieuwste fotoboek, dat hij samen met Fred Icke en zijn zoon Jurriaan Hoefsmit maakte, bij boekhandel Blokker op de Binnenweg.cover

Chris Hoefsmit is voor menig Bosch en Vaarter geen onbekende, hij fotografeert al 55 jaar, van zijn vader geleerd. En nu is zijn zoon de jongste fotograaf in een lange traditie. Wij genieten in de Kroniek al jaren van zijn prachtige foto’s. Vele fotoboeken verschenen al van zijn hand, ook het nieuwste zal velen aanspreken.

Op donderdag 24 november om 17.30 uur wordt het 400 pagina dikke met vele duizenden foto’s tellende fotoboek ‘Het Heemstede Boek’ gepresenteerd bij boekhandel Blokker op de Binnenweg.

Niet alleen alle straten en laantjes, maar ook hun bewoners heeft hij in beeld weten te vangen. Zijn geheim? “Communiceer, stel mensen op hun gemak. Als fotograaf ben je ook regisseur, je zorgt ervoor dat ze zich lekker voelen, met een grapje of wat dan ook.” Hij is nog steeds een beetje verbaasd dat zovelen hem binnenlieten, maar als je een beetje observeert hoe hij opereert, snel, vlot, met een niet aflatende reeks korte kleine aanmoedigingen, snap je iets meer van die toeschietelijkheid.

Neem alvast een kijkje op heemstedeboek.nl

Back To Top
Translate »