U treft het bij Trefpunt ‘t Trionk !

‘t  Trionk in de van Oosten de Bruijnstraat 60 is het trefpunt voor de hele buurt. Jong en oud kan het hele jaar in het trefpunt terecht voor diverse activiteiten, informatieve en creatieve cursussen, sport en spel, maar ook aanvragen van diensten zoals bijvoorbeeld vervoer door vrijwilligers, of het doen van klusjes.

Open dag op 5 september

Om dat te laten zien is er op 5 september een open dag.

Van 10.30 tot 14.00 uur kunt u vrijblijvend binnenlopen, de sfeer proeven, informatie halen, kopje koffie drinken of meedoen met een proefles.

Het nieuwe seizoen biedt weer veel gezelligheid en ook nieuwe activiteiten.

Naast de bestaande cursussen Frans en Engels, is er nu ook een opfriscursus Nederlands. Er zijn cursussen Tai Chi en stijldansen. Maar ook mindfullness, aromatherapie, yoga.

Of u  kunt hier met persoonlijke instructies  uw computervaardigheden verbeteren en uw smartphone nog beter leren kennen. Bovendien is er een laptopcursus voor kleine groepen.

De aquarel lessen en creatieve workshops zijn al jaren populair bij de bezoekers. Kom maar eens kijken naar de mooie schilderijen die in de gangen zijn opgehangen.

Op maandag en woensdag is er de huiskamer voor een vaste groep bezoekers. Zij volgen een programma en eten ook met elkaar. Een goede manier om de eenzaamheid te doorbreken. Hier is professionele leiding aanwezig. Er is nog plaats voor nieuwe bezoekers.

Niet te vergeten de uitleenbibliotheek met veel grote letterboeken. En vanaf begin dit jaar is ook het sociaal wijkteam bij ons gevestigd.

Lijkt er iets voor u bij? Niet alles is hier genoemd, maar aarzel niet en kom een kijkje nemen op 5 september.

Het is ook mogelijk het uitgebreide programmaboekje met het complete overzicht op te halen, we zijn dagelijks open.

‘t Trionk is er voor en door u.

Back To Top
Translate »