Het gemeentelijke Huisdierencentrum Haarlem organiseert op 30 augustus a.s. tussen 11.00 en 16.00 uur voor het tweede jaar op rij een Huisdieren Informatiemarkt. De markt zal worden gehouden op het terrein van het centrum.

Welzijn huisdieren centraal

Diverse organisaties die zich bezighouden met het welzijn van dieren in en om het huis doen mee. Denk daarbij aan reptielen, egels, fretten, bijen, siervogels, vissen, konijnen, gierzwaluwen, etc.

In het huisdierencentrum zullen er ook drie lezingen gehouden worden. De onderwerpen zijn Hondengedrag en Konijnenvoeding. De lezingen zijn kostenloos, maar omdat het aantal plaatsen beperkt is, is inschrijven noodzakelijk. Tevens is er de gehele dag een dierenarts aanwezig die voor een schappelijke prijs uw konijn, kat en hond een gezondheidscheck en de nodige vaccinaties wil geven. Ook geeft zij advies over verzorging, voeding, gedrag, etc. Als u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u zich aanmelden via het Huisdierencentrum.

Voor de jonge bezoekers zijn er ook nog enkele leuke activiteiten. Zo is er o.a. een (huis)dierenfotowedstrijd. Maak of zoek de mooiste foto van je eigen huisdier of dierenvakantiefoto en lever deze in op het huisdierencentrum.  Tijdens de informatiemarkt maken wij de winnaars bekend. Stichting BEDENK verzorgt een eenvoudige catering. Kortom, de informatiemarkt is een must voor iedereen die een huisdier heeft of er een wil aanschaffen!

Meer informatie

Het huisdierencentrum is gelegen aan de:

Van Oosten de Bruijnstraat 64

2014VS Haarlem

Voor meer informatie over het centrum, de Informatiemarkt, inschrijven voor de lezingen of een afspraak maken met de dierenarts:

Tel: 023-5511001

info@floragaarde.nl

www.huisdierencentrumhaarlem.nl

U kunt met uw vragen ook altijd het Huisdierencentrum bezoeken. Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

>> poster informatiemarkt

[mappress mapid=”69″]
Back To Top
Translate »