Op zondag 26 maart is de jaarlijkse jaarvergadering van de wijkraad. Iedereen is vanaf 16.00 uur van harte welkom. De vergadering start om 16.30 uur.

Na afloop van de vergadering die naast de vaste onderdelen in het teken staat van de thema’s Verkeersveiligheid en de Toekomst van de Wijkraad (in aanwezigheid van de vertegenwoordigers van de gemeente) heffen we graag met jullie het glas op onze mooie buurt. Daarna is er de mogelijkheid samen met buurtgenoten aan te schuiven bij het buurtdiner, ook bij de PlekK. Ook dit jaar verzorgt de PlekK een heerlijk voor- en hoofdgerecht en een glas wijn voor de buurtprijs van € 30,- Heb je speciale (dieet-)wensen, laat het dan vooraf weten. Je kunt je vooraf inschrijven voor het buurtdiner bij de PlekK (telefoon 023 3028800 of loop even langs op de Wagenweg). Laat weten met hoeveel mensen je komt en zeg erbij dat je reserveert voor het buurtdiner. Het diner begint om ongeveer 18.00 uur.

LET OP: als je je niet van tevoren hebt aangemeld en ter plekke besluit toch mee te willen eten dan geldt de speciale buurtprijs niet en kost het diner € 45,-!!

Alle informatie over en de agenda van de jaarvergadering vind je in het Kroniekje dat je in de bus hebt gekregen of hieronder door kunt bladeren.

We zien jullie graag op 26 maart!

>> Kroniekje nr. 196 februari 2023

Back To Top
Translate »