Dinsdag 20 september van 20.00 – 21.30 uur is er weer een mobiliteitstafel van Haarlem Klem.

Vorig jaar was de eerste F1. Vorige week was de tweede, die opnieuw door Max werd gewonnen. Op 27 augustus 2023 is de derde ‘Dutch Grand Prix’.

Vorig jaar dagelijks dik 70.000 bezoekers; dit jaar dagelijks dik 100.000. Zij konden niet met de auto naar Haarlem komen en hadden de keuze tussen Park & Ride, Park & Bike of de trein. Haarlem lag er kalm en zonnig bij, net als vorig jaar. Toén vroegen we ons al af wat we hiervan kunnen leren. Welke ingrediënten zoudenb bijvoorbeeld de doelen van het gemeentelijke mobiliteitsplan dichterbij kunnen brengen…?

Vanwege de vele vakantiegangers verschoven we de datum van deze Mobiliteitstafel van 22 juni naar aanstaande dinsdag 20 september. We nodigen je van harte uit om je aan te melden.

Sprekers: David Moolenburgh, burgemeester gemeente Zandvoort en Tatjana Stenfert Kroese, senior projectmanager VINU

12de Mobiliteitstafel: MOBILITEIT EN DE FORMULE 1
Dinsdag 20 september 2022
20.00-21.30 uur
(Zoom)

Via onderstaande links kun je je inschrijven en de verslagen van eerdere tafels teruglezen:
>> Inschrijven
>> Verslagen

De deelnemers aan de mobiliteitstafels zijn individuele burgers, leden van wijkraden, leden van belangengroepen, medewerkers van de gemeente Haarlem, politieke partijen, MKB enzovoort. HaarlemKlem is een burgerplatform voor mobiliteit en veiligheid in Zuid-Kennemerland, intiatief van de stichting STEL, voortgekomen uit enkele Haarlemse wijkraden. Als burgers en bewoners nemen wij het initiatief om in een constructieve dialoog kennis en inzichten, ervaringen en mogelijke oplossingen met elkaar te delen. Dit draagt hopelijk bij aan het inzicht dat nodig is om de mobiliteitsproblematiek terug te dringen. Wij hanteren de Chatham House Rules. Als je deelneemt, betekent dit dat je hiermee instemt.

Vriendelijke groet,

Michael R. Nieweg,
secretaris Stichting STEL/HaarlemKlem
haarlemklem@xs4all.nl
haarlemklem.nl

Back To Top
Translate »