Op zondag 28 maart om 16.00 uur is de jaarvergadering 2021 van de wijkraad Bosch & Vaart. Deze wordt online (via Zoom) gehouden.  In het Kroniekje van maart kun je daar alles over lezen.  Heb je hem gemist? Je vindt hem hier ook nog eens onderaan de pagina.

Meld je aan!

We hebben al veel aanmeldingen ontvangen. Heb jij je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel alsnog! Het belooft een interessante vergadering te worden. En alle deelnemers krijgen van de wijkraad een heerlijk miniflesje Prosecco aangeboden.
Stuur een mail met je naam, aantal deelnemers in je huishouden en adres naar [email]info@boschenvaart.nl[/email].

Ondertekening wijkcontract door wethouder en wijkraad

Naast de gebruikelijke verplichte onderdelen, is er veel aandacht voor het wijkcontract ‘Duurzaam doen in Bosch & Vaart’ dat wij met de gemeente gaan sluiten. Hiermee kunnen wij een extra impuls geven aan De Buurtcoöperatie De Groene Kroon, waar diverse initiatieven op het gebied van duurzaamheid bij elkaar komen en het grondwateronderzoek.

Speciaal hiervoor is wethouder Floor Roduner ook bij de vergadering aanwezig. De ondertekening van het contract door de wethouder en de voorzitter van de wijkraad Vic van den Broek d’Obrenan vindt tijdens de vergadering plaats. Helaas niet zo feestelijk, maar wel heel bijzonder.

Borrelbox de PlekK

In het kader van #supportyourlocals hebben we met de PlekK afgesproken dat zij een speciale borrelbox samenstellen (ook lekker als je geen deel wilt nemen aan de vergadering). Nadere informatie hierover volgt in de loop van de week. Houd de website dus in de gaten!

Praktische informatie

Iedereen die zich aangemeld heeft, ontvangt in de week voor de jaarvergadering een e-mail met de link voor de Zoom meeting en instructies voor deelname.

We hopen veel bewoners zondag 28 maart online te zien.  Wij vinden het spannend, maar hebben er vooral veel zin in!!

Back To Top
Translate »