Op zondag 19 januari organiseert de wijkraad van 16.00 tot 19.00 uur de jaarlijkse Bosch & Vaart Nieuwjaarsborrel in Restaurant de PlekK.

Kom gezellig samen met je buren een borrel drinken om het nieuwe jaar in te luiden. Namens de wijkraad krijgt iedereen twee gratis consumpties aangeboden. Restaurant de PlekK zorgt voor heerlijke hapjes.

Optreden van de Brand New Oldtimers

We hebben dit jaar een exclusief (akoestisch) optreden van de Bosch & Vaart leden van de Brand New Oldtimers met oud wijkraadlid en nu burgemeester van Zandvoort David Moolenburgh, Sander Worst, Arnoud Booy, But Klaasen en Hans Go!

(Kleine) kinderen geen bezwaar!

De wijkraad zorgt voor oppas. En van de PlekK krijgen ze ook nog eens een lekker frietje met iets erbij. (Jonge) ouders kunnen dus ook eventjes ongestoord van de borrel genieten.

Ben je nieuw in de wijk? Dan is dit je kans om al die leuke mensen die hier in de buurt wonen te leren kennen en de beste tips over Bosch & Vaart en Haarlem uit eerste hand te horen.

Speciaal Nieuwjaarsmenu

Geen zin om na de borrel nog achter de pannen te staan? Restaurant de PlekK biedt de mogelijkheid om lekker te blijven hangen en aan tafel te schuiven voor een speciaal Nieuwjaarsmenu. Voor slechts € 26,50 krijg je een tweegangen menu met een kopje koffie na. Bestellen van de kaart is niet mogelijk deze avond.

Wil je blijven eten meld je dan het liefst vooraf even telefonisch (023 – 3028800) of per
e-mail (info@plekk.nl) aan bij het restaurant dan weten ze een beetje op hoeveel gasten ze kunnen rekenen. Uiteraard is spontaan zondagavond beslissen ook mogelijk.

Graag tot zondag 19 januari!

 

Back To Top
Translate »