De Cultuurlijn beleeft dit jaar zijn 20e editie. Een lustrum met een prachtig en bomvol programma. Het programmaboekje voor de Cultuurlijn is klaar en valt deze dagen bij iedereen in de bus. Hieronder kun je het ook digitaal doorbladeren.

De muzikale opening van de Cultuurlijn is op zaterdag 25 mei om 16.00 uur in de Zomerluststraat 20. Op zondag 26 mei kun je van 11.00 tot 16.00 uur genieten van de vele exposities en optredens verspreid door de buurt. De optredens beginnen vanaf 12.15 uur.

Speciale aandacht vragen we voor:

De Leidsevaart Sing Along een concert met de Birdies om 16.00 uur (Leidsevaart ter hoogte van Prinssessestraat). Kom met je bootje genieten van dit unieke concert op het water. Vanaf de wal op de Prinsessekade kan natuurlijk ook.

‘Zet een kunstwerk voor je raam’: oproep aan alle Bosch & Vaarters om op 26 mei een kunstwerk voor je raam te zetten, zodat Bosch & Vaart voor één dag een kunstmuseum wordt.

‘Kunstspeurtocht’ voor kinderen. Haal zondag vanf 11.00 uur je kunstspeuropdracht op bij het Pop-up huis (Oranjeplein 11) en vindt alle kunstwerken in de buurt. De prijsuitreiking is bij het slotfeest op het Oranjeplein. Kinderen kunnen zich ook dit jaar zelf weer creatief uitleven in de Knutseltent van 14.15 tot 15.45 uur op het Oranjeplein. Helpende handen zijn van harte welkom!

En natuurlijk voor het Slotfeest op het Oranjeplein. Met muziek, hapjes en drankjes! We rekenen erop dat heel Bosch & Vaart op zondagmiddag om 16.30 uur naar het Oranjeplein komt. Dat is niet alleen gezellig, maar de opbrengst van de bar is ook nodig voor de financiering van de Cultuurlijn.

Wil je de Cultuurlijn steunen/sponsoren? Dan kun je ook een bedrag overmaken naar N: 55 ABNA 0436 7384 81 t.n.v. Wijkraad Bosch & Vaart, o.v.v. Cultuurlijn 2019.

 

Back To Top
Translate »