Op 27 april vieren wij Koningsdag in Bosch & Vaart

Vrijwilligers

We hebben 100 vrijwilligers nodig, dus meld je aan door een mail te sturen aan het Oranjecomité op [email]oranjecom@gmail.com[/email]. Zo kunnen we onze unieke buurttraditie met vermaak voor jong en oud voortzetten.

Oranje Comité

Vind je het leuk om mee te helpen de Bosch & Vaart Koningsdag te organiseren? Meld je dan aan op [email]oranjecom@gmail.com[/email]. Het kost niet veel tijd en je bezorgt de buurt en haar kinderen de mooiste dag van het jaar.

Parkeren

Wij verzoeken je om tussen donderdagavond 26 april vanaf 18.00 uur tot vrijdagavond 27 april 19.00 uur niet te parkeren rondom het Oranjeplein en de stukjes uitlopend naar de Spruitenbosstraat, Bosch en Vaartstraat en Prinsessestraat.

Vrijmarkt

Muziekoptredens (onversterkt), mooie acts, verkoop van spullen en etenswaar. Alles mag, als het maar voor en door kinderen is. We steken alleen een stokje voor commerciële verkoop en concurrentie met de eigen bar van de wijkraad. De opbrengst van de bar wordt namelijk gebruikt om andere wijkactiviteiten, zoals bijvoorbeeld de Cultuurlijn, te organiseren. Het is dus wijkomzet die ons allemaal ten goede komt.

Geen tape op de vrijmarkt

Om het Oranjeplein dit jaar mooi achter te laten is tape niet toegestaan. Gebruik krijt om je plek te markeren, dat werkt even goed!

Spelletjes

Voor groot en klein. Eerst voor de kleinsten onder ons en later voor de grotere kinderen. Deelnemerskaarten voor de kleinste kinderen zijn op de dag zelf (gratis) te verkrijgen, bij inlevering is er een consumptiebon waarmee iets lekkers opgehaald kan worden aan de bar.

Programma

Kijk op de evenementenpagina voor het volledige programma voor Koningsdag 2018. 

Of lees de Kroniek van april.

Back To Top
Translate »