Koningsdag 2018 staat vast ook bij jou in het geheugen gegrift! Of wellicht ben je afgelopen jaar verhuisd naar de Bosch & Vaart buurt en wordt komende Koningsdag zaterdag 27 april  een leuke manier om je nieuwe wijk beter te leren kennen.
Het Oranje Comité is dit jaar ook weer uitgebreid. Met nieuwe man- en vrouwkracht zijn we al druk bezig met de voor-bereidingen. Maar om de dag weer tot een succesvol festijn te maken, is ook dringend jouw hulp nodig.

Meld je aan als vrijwilliger!!!

Koningsdag in de Bosch & Vaart is een groot evenement dat volledig draait op vrijwilligers. Mensen die helpen met opbouwen, spelletjes begeleiden, de bar draaiend houden en opruimen aan het eind van de dag. Dus meld je aan als vrijwilliger. Dat kan door een e-mail te sturen naar oranjecom@gmail.com.
Traditiegetrouw begint de dag vroeg met de vrijmarkt en eindigt deze zo rond 18.00 uur met muziek, drankjes & hapjes aan de bar. Tussendoor zijn er weer tal van activiteiten. Uiteraard zal ook de fanfare langskomen en zullen de Koning en Koningin ons vereren met een bezoek.

Een paar huishoudelijke mededelingen

* Vanaf de avond voor Koningsdag graag niet parkeren rondom het Oranjeplein in verband met de vrijmarkt. We zullen hier ook borden plaatsen.
* Geen tape gebruiken om een plekje voor de vrijmarkt te reserveren. Dat kan heel goed met krijt.

Een dringende oproep

Commerciële activiteiten zijn niet toegestaan, niet tijdens de vrijmarkt, maar ook niet daarna. Denk daarbij ook aan het verkopen van koffie of andere drankjes. Dat is allemaal verkrijgbaar aan de bar en het geld dat we daarmee verdienen, is hard nodig om de andere activiteiten in de buurt te kunnen betalen. Uiteraard geldt dit niet voor kinderen die op de vrijmarkt op kleine schaal limonade en sapjes willen verkopen.

Hoe ziet de dag eruit?

Houd je brievenbus in de gaten, want ongeveer een week voor Koningsdag ontvang je nog een flyer met het volledige programma. In de Kroniek van april staat het voorlopige programma ook afgedrukt.

 

 

Back To Top
Translate »