In de Kroniek van november kondigden Sjaak en Jutta vol enthousiasme de doorstart van de koffieochtenden onder de naam KoffieVlekK aan. Maar helaas hebben zij met de huidige besmettingscijfers moeten beslissen er voorlopig toch weer mee te stoppen. Zie onderstaand bericht van Sjaak en Jutta:

We durven het, beste allemaal,

… niet aan, die KoffieVlekK van 6 december.

We hebben langdurig gewikt en we hebben gewetensvol gewogen, maar we vinden dat we elkaar tegen elkaar moeten beschermen tegen corona. De knusse tafel in de PlekK laat voldoende onderlinge afstand nauwelijks toe. En de oplopende coronacurven zijn niet geruststellend.

We willen corona niet de minste gelegenheid bieden stiekem toe te slaan, zeker ook gezien ons aller leeftijden. Maar we willen ook de gastspreker niet in de positie manoeuvreren om na te denken over wel of niet. En dat geldt ook voor restaurant de PlekK.

Het gespreksonderwerp het Weinachtsoratorium paste zo mooi in de decembermaand, vonden we. De corona-ontwikkelingen aankijken en wachten op de persconferentie van 3 december lijkt ons geen goed idee: te krap op 6 december. Bovendien zou de gastspreker dan al te veel voorbereidingen hebben kunnen treffen, veronderstelden we: vonden we niet netjes.

Na rijp beraad, zoals dat heet, niet lichtvaardig en met de nodige tegenzin … KoffieVlekK op 6 december gaat niet door. Om elkaar tegen elkaar te beschermen.

We wachten af wat het nieuwe jaar gaat bieden.

Jutta en Sjaak

Back To Top
Translate »