Zondag 31 mei vindt de 16e Cultuurlijn Bosch & Vaart plaats. cultuurlijn_oproepJolijn en Truus zijn hard op zoek naar iemand die de vormgeving van het programmaboekje en de poster op zich wil nemen en naar een coördinator voor het slotfeest.

Een vormgever is inmiddels gelukkig al gevonden.

programmaboekje en poster

Willemien Ebbinge heeft helaas, na vele jaren elke keer weer een verrassend programmaboekje en poster gemaakt te hebben, aangegeven er geen tijd meer voor te hebben en geeft het stokje graag door.

De opdracht bestaat uit het vormgeven en samenstellen van het programmaboekje en de bijbehorende poster op A2 formaat. Het enige dat vast staat, is de inhoud. Voor de rest ben je helemaal vrij het te maken zoals je wilt. Een geweldige opdracht waarin je al je creativiteit kwijt kunt dus!

Er is wel enige haast geboden. De inschrijving voor de Cultuurlijn sluit op 2 april. Snel daarna moet het programmaboekje gemaakt worden, zodat het op tijd bij iedereen in de bus ligt.

coördinator slotfeest

De Cultuurlijn wordt traditiegetrouw feestelijk afgesloten op het Oranjeplein met een hap en een drankje. Voor de coördinatie van het slotfeest zijn Jolijn en Truus op zoek naar een opvolger van Loek de Wit, die afgelopen jaren deze taak zo geweldig heeft uitgevoerd.

Heb je interesse of wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jolijn of Truus, zij kunnen je er alles over vertellen.

cultuurlijn@boschenvaart.nl
Jolijn Onvlee, Ipenrodestraat 9, tel: 06-51788578
Truus Vlaanderen, Ipenrodestraat 7, tel: 06-21824766

 

Back To Top
Translate »