Met een eigen – nog op te richten  – band de Cultuurlijn afsluiten … Doe je mee?

KroniekCultuurlijnWat zou er leuker zijn om in Bosch & Vaart met een eigen band de Cultuurlijn af te sluiten?

Er wonen genoeg muzikanten in de buurt en met een paar keer repeteren moeten we iets moois kunnen neerzetten op het podium. David Moolenburgh, wonende op de Prinsessekade en zijn zoon Lucas nemen graag het initiatief om muzikanten te verenigen en, jong en oud, samen te spelen. David speelde de afgelopen jaren op de Cultuurlijn Bosch & Vaart met zijn band BrandNewOldtimer op het slotfeest en verzorgde, samen met zijn zoon, ook thuis een intiem optreden.

Speel je drums, toetsen, gitaar? Kun je zingen? Speel je een blaasinstrument. Meld je aan. We zoeken een aantal nummers uit en gaan aan de slag. Ingewikkeld hoeft dat niet te zijn. Leeftijd maakt niet uit, want niet voor niets is het thema Jong & Oud. 

Er is genoeg creativiteit en talent  in onze wijk. Natuurlijk heeft iedereen het druk, maar uiteindelijk is er toch niets mooiers dan samen muziek maken. Zet dus Netflix uit en haal je gitaar of saxofoon uit de mottenballen.

Kortom, …

Wie doet er mee? Wie gaat de uitdaging aan? Wie overwint zijn plankenkoorts?

Wie weet kan dit het begin zijn van een heuse Bosch en Vaart Band. Maar misschien draven we nu te ver door. Laten we eerst beginnen op 21 mei.

Aanmelden:
cultuurlijn@boschenvaart.nl

Of bel met:
Jolijn Onvlee 06-51788578 of
Truus Vlaanderen 06-21824766

 

Back To Top
Translate »