Op zondag 15 maart organiseert de wijkraad aansluitend aan de jaarvergadering weer het Bosch & Vaart Buurtdiner in Restaurant De PlekK. De perfecte gelegenheid om kennis te maken met buurtgenoten en na te praten over de ideeën die zijn gelanceerd.

Wat gaan we doen?

Vanaf 16.30 uur is iedereen welkom in de bovenzaal van Restaurant De PlekK voor de jaarvergadering.  Meer informatie over de jaarvergadering en de onderwerpen die we daar willen bespreken kun je lezen in het Kroniekje dat eind februari huis-aan-huis verspreid wordt.

Rond 18.00 uur verhuizen we naar beneden en kunnen we met zijn allen aanzitten aan gezellige lange tafels. Restaurant De PlekK biedt een speciaal menu aan voor € 25,- per persoon, bestaande uit een voor- en een hoofdgerecht en een heerlijk glas wijn.  Je moet je alleen even vooraf inschrijven en alvast betalen bij de wijkraad. Wil je meer drankjes, een nagerecht of koffie dan kan dat natuurlijk en kun je die zelf na afloop ter plekke afrekenen.

Hoe schrijf ik me in?

Restaurant De PlekK wil natuurlijk wel van tevoren weten op hoeveel mensen ze moeten rekenen. Dus werken we met voorinschrijving en betaling via de wijkraad. Dat werkt heel eenvoudig.  Er zijn twee manieren om te betalen:

  • Stuur een email aan: info@boschenvaart.nl onder vermelding van Buurtdiner 2020.
    • In de mail laat je weten met hoeveel personen je komt en vermeld je de gegevens (naam, straat en mobiel nummer) van degene die boekt.
    • Betalen: Geef in de mail aan of je een tikkie wil ontvangen via WhatsApp of dat je liever gewoon het bedrag overmaakt op de rekening van de Wijkraad.
  • Je ontvangt van de wijkraad een bevestiging en de rekening via een tikkie of via een rekeningnummer.
  • Let op: pas als je hebt betaald is je reservering definitief. Het aantal plaatsen is beperkt, wie het eerst komt…

Wij hebben er alvast zin in! We hopen natuurlijk dat we met nog veel meer buurtgenoten dan vorig jaar aan tafel zullen zitten.

Tot zondag 15 maart!

Back To Top
Translate »