Op zondag 24 maart organiseert de wijkraad aansluitend aan de jaarvergadering het allereerste Bosch & Vaart Buurtdiner in Restaurant Hout. De perfecte gelegenheid om kennis te maken met buurtgenoten en na te praten over de ideeën die zijn gelanceerd.

Wat gaan we doen?

Vanaf 16.30 uur is iedereen welkom in de bovenzaal van Restaurant Hout. Om 17.00 uur starten we met de jaarvergadering van de wijkraad. Het is natuurlijk hartstikke leuk als daarbij ook al heel veel buurtgenoten aanwezig zijn :-) Hier bespreken we de financiën en activiteiten van het afgelopen jaar en stellen we de nieuwe wijkraad kandidaten voor. We kunnen alvast verklappen dat we heel wat nieuwe gezichten verwelkomen dit jaar! Meer informatie over de jaarvergadering en de agenda vind je in het Kroniekje dat eind februari huis-aan-huis verspreid wordt.

Rond 18.00 uur kunnen we met zijn allen aanzitten aan gezellige lange tafels. Restaurant Hout biedt een speciaal menu aan voor € 25,- per persoon, bestaande uit een voor- en een hoofdgerecht en een heerlijk glas wijn.  Je moet je alleen even vooraf inschrijven en alvast betalen bij de wijkraad. Wil je meer drankjes, een nagerecht of koffie dan kan dat natuurlijk en kun je die zelf na afloop ter plekke afrekenen.

Hoe schrijf ik me in?

Restaurant Hout wil natuurlijk wel van tevoren weten op hoeveel mensen ze moeten rekenen. Dus werken we met voorinschrijving en betaling via de wijkraad. Dat werkt heel eenvoudig.  Er zijn twee manieren om te betalen:

  • Stuur een email aan: info@boschenvaart.nl onder vermelding van Buurtdiner 2019.
    • In de mail laat je weten met hoeveel personen je komt en vermeld je de gegevens (naam, straat en mobiel nummer) van degene die boekt.
    • Betalen: Geef in de mail aan of je een tikkie wil ontvangen via WhatsApp of dat je liever gewoon het bedrag overmaakt op de rekening van de Wijkraad.
  • Je ontvangt van de wijkraad een bevestiging en de rekening via een tikkie of via een rekeningnummer.
  • Let op: pas als je hebt betaald is je reservering definitief. Het aantal plaatsen is beperkt, wie het eerst komt…

Wij hebben er alvast zin in! We hopen natuurlijk dat we met veel buurtgenoten aan tafel zullen zitten en dat er een mooie nieuwe Bosch & Vaart traditie geboren wordt.

Tot zondag 24 maart!

Back To Top
Translate »