Facebook icon
Forward icon

Nieuwe website

De aanwezigen op de jaarvergadering op donderdag 28 februari hadden de primeur: de lancering van de nieuwe website voor onze buurt boschenvaart.nl.

U ziet het ook al aan deze nieuwsbrief, we hebben naast een volledig nieuwe website meteen ook een nieuwe huisstijl, compleet met logo. Maar er is meer.

Voor alle ins & outs over de nieuwe website verwijzen we u graag naar het uitgebreide nieuwsbericht op de homepage waar we voor u op een rijtje hebben gezet wat er allemaal nieuw is en hoe de website tot stand is gekomen dankzij de unieke samenwerking met de gemeente Haarlem.

>> nieuwsbericht nieuwe website

Mijn Bosch & Vaart

Een van de belangrijkste vernieuwingen lichten wij er hier speciaal uit: het onderdeel Mijn Bosch & Vaart. Buurtbewoners kunnen zich hier aanmelden op de website en een profiel aanmaken. Na aanmelding kunt u reacties plaatsen bij nieuwsberichten, deelnemen aan meningspeilingen en in de toekomst ook inschrijven voor evenementen of aanmelden als vrijwilliger.

Bent u bewoner van Bosch & Vaart dan nodigen wij u van harte uit via de knop hier rechtsboven een profiel aan te maken zodat u gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van de website.

Bent u geen bewoner dan hoeft u niks te doen en blijft u gewoon als geïnteresseerde onze nieuwsbrief ontvangen.

Meningspeiling nieuwe website

Na registratie op de website kunt u ook deelnemen aan meningspeilingen. Wij zijn erg benieuwd wat u van onze nieuwe website vindt en willen u daar graag een paar vragen over stellen.

Project aanleg drainagesysteem Prinsessekade afgerond.

Na enig oponthoud door kerst/bouwvak vakantie en vorstperiodes is het dan zover: op maandag 4 maart is de nieuw aangelegde drain op de Prinsessekade gekoppeld aan de al bestaande drain in de Berkenrodestraat. Donderdag 7 maart zijn de laatste bestratingswerkzaamheden afgerond en is onze wijk vanaf de Schouwtjesbrug weer goed te bereiken.

De verwachting is dat met de aanleg van de drain en een tiental uitstroompunten op de Leidsevaart het ergste leed geleden is. De wijkraad is nog in overleg met de gemeente om goede afspraken te maken om de grondwaterstand in onze wijk goed te monitoren.

Onze hoofdsponsoren

>> Puur* Makelaars                                                            >> Wijts & Ten Brink Notarissen