Twitter icon Forward icon

17 december zingen voor 100-jarige mevrouw Geijl

Op 17 december wordt mevrouw Geijl 100 jaar. Dat gaan wij vieren. Rond 11:00 uur zal een groep buurtbewoners gaan zingen voor mevrouw Geijl in de Vredenhofstraat. Komt allen even langs.

Mevrouw Geijl woont al sinds 1924 in de Vredenhofstraat en is daarmee niet alleen de oudste maar ook de langst wonende buurtbewoner. 

Lees meer over mevrouw Geijl in dit artikel van de Kroniek.

Kerstzingen 24 december

Het recept is heel simpel, het evenement elk jaar even toverachtig mooi. U verschijnt met familie en vrienden op het Oranjeplein en daar ontstaat het samen zingen. Op 24 december is er jaarlijks ‘Midden in de kerstnacht’, dus om 0:00 uur op het Oranjeplein een sfeervol samenzijn met veel gezang. Meer informatie.

Nieuwjaarsborrel 12 januari

Zondag 12 januari organiseert de wijkraad de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel van de Bosch & Vaart buurt in restaurant Hout. Berucht en beroemd om zijn gezelligheid en dat is elk jaar niet anders. Vele buurtbewoners luiden gezamenlijk onder het genot van een drankje en een heerlijk hapje het nieuwe jaar in. Vanaf 16:00 uur, Wagenweg 214.

>> Restaurant Hout

 

Project Samenvoorelkaar van start in Bosch & Vaart

Op 11 december is een mooie start gemaakt met het Project SamenvoorElkaar. Het doel is om een netwerk op te bouwen om op wijk- en straatniveau aandacht te besteden aan elkaar, burenhulp te stimuleren, problemen te signaleren en ‘’samen voor elkaar’’ te zorgen. Dit gebeurt natuurlijk al, maar dan kunnen we dit ook gezamenlijk vormgeven en elkaar ondersteunen. Meer informatie.

 

Onze hoofdsponsors

Onze hoofdsponsor
>> PUUR Makelaars

 

Onze hoofdsponsor
>> Wijts & Ten Brink

Herstel Hildebrandmonument: doe mee met inzamelactie

Doet u ook mee met de inzamelactie voor het Hildebrandmonument?

De gemeente Haarlem en de Stichting Herstel Hildebrand Monument hebben de handen ineen geslagen om het Hildebrandmonument te herstellen en het monumentale kunstwerk van Jan Bronner terug te brengen op de oorspronkelijke plek in de Haarlemmerhout. Meer informatie.

Jaarvergadering 6 maart

Zet alvast in uw agenda de jaarvergadering van de wijkraad Bosch & Vaart. De agenda en alle (financiele) stukken zullen enkele weken vooraf op de website worden gepubliceerd. 
Datum: donderdag 6 maart 2014.
Locatie: Sancta Maria Lyceum.
Meer informatie.

Kerstbomen inzamelingsactie

De gemeente Haarlem organiseert op woensdag 8 en 15 januari 2014 van 12.30 tot 16.00 uur de kerstbomenactie. Voor onze buurt is dat op het pleintje bij Eindenhoutstraat / Vredenhofstraat.
Meer informatie.

Grondwateroverlast definitief over?

Het zal u niet ontgaan zijn dat we de afgelopen twee maanden weer natte voeten hebben gekregen. De vorig jaar aangelegde drain bleek verstopt te zijn. Na het doorspuiten van de drain was de overlast gelukkig snel voorbij. Vanuit de wijkraad blijven wij hier bovenop zitten. Heeft u nog klachten? Laat dit svp weten.
Meer informatie.

Onze adverteerders

>> Fablo tennishal

>> En Petit Comite